Περιγραφή της εταιρείας

Φιλοσοφία

Η T.B.S. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1994. Πρόκειται για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία Πληροφορικής με σκοπό να προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών στη σύγχρονη επιχείρηση, στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση του επιχειρηματικού κόστους.

Η φιλοσοφία μας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση με την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων με σκοπό την κάλυψη των τεχνολογικών αναγκών της επιχείρησής σας.

Έχοντας στην κατοχή μας μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών και ακολουθώντας πιστά τις νέες τεχνολογίες καλύπτουμε απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας και έτσι επιτυγχάνουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την αδιάλειπτη ικανοποίησή τους.

Διασφαλίζουμε την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας μέσα στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και στο συμφωνημένο προϋπολογισμό.

Με την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στον κόσμο της πληροφορικής έχουμε εμπεδώσει τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς σε τέτοιο βαθμό που καθιστά δυνατή την πρόβλεψη των αναγκών της.

Στα 24 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της πληροφορικής και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους, που η συνεχή και αξιόπιστη λειτουργία των πληροφοριακών τους συστημάτων είναι “ζωτικής σημασίας” όπως βέβαια και σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

 

Γιατί μας επιλέγουν

Οι στέρεες βάσεις που συντέλεσαν στην καθιέρωσή μας είναι:

  • Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο και η συνεχόμενη επαφή με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.
  • Οι αξιόπιστες και μακροχρόνιες συνεργασίες, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και να αξιοποιούμε κάθε σας επένδυση στο μέγιστο.
  • Η υψηλή τεχνογνωσία, με εξειδικευμένους και διαρκώς καταρτιζόμενους μηχανικούς και συνεργάτες.
    Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και μεταφορά τεχνογνωσίας. Η παροχή υπηρεσιών αποτελεί το σημαντικότερο μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης και είναι απαραίτητη για την καλύτερη αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, ειδικά διαμορφωμένο για να καλύπτει όλα τα στάδια μιας επένδυσης, από τη μελέτη και πρόταση έως τη πλήρη λειτουργία και εκμετάλλευσή της.
  • Η διασφάλιση ποιότητας. Η T.B.S. εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2008.

Έχοντας τις βάσεις αυτές είμαστε σε θέση να κατανοούμε, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε και να υποστηρίζουμε ολοκληρωμένες μηχανογραφικές εφαρμογές και προγράμματα τεχνικής υποστήριξης. Από την πρώτη κιόλας επαφή μας με τον πελάτη, προσφέρουμε την ποιοτική εξυπηρέτηση που κάνει την T.B.S. να ξεχωρίζει. Αυτή είναι και η “συνταγή” της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας μας.

Ανήσυχοι και δημιουργικοί αναζητούμε συνεχώς νέες προκλήσεις και συνεργασίες για να εφαρμόζουμε τις δημιουργικές μας γνώσεις και εμπειρίες.

 

Δραστηριότητες

Οι βασικοί άξονες της δραστηριότητας της T.B.S. είναι:

  • Σχεδιασμός και Υλοποίηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών,
  • Εγκατάσταση και Συντήρηση Υπολογιστικών Συστημάτων, Συστημάτων Αυτοματισμού Γραφείου και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας και Επικοινωνιών,
  • Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο,
  • Μελέτη, Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων Δομημένης Καλωδίωσης,
  • Μελέτη & Ανάπτυξη Λύσεων Ενοποίησης Υπηρεσιών Δεδομένων – Φωνής – Εικόνας.
  • Πώληση και Διανομή Hardware, Software, Αναλωσίμων Προϊόντων και Περιφερειακών.
  • Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου σε θέματα Πληροφορικής, Νέων Τεχνολογιών και Συστημάτων Τεχνολογίας.
  • Υπηρεσίες Συμβούλου προς τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα
  • Παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών για την Εγκατάσταση, Λειτουργία και Συντήρηση Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας.

 

Σύστημα ποιότητας

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας T.B.S. ΑΕ είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας με την παροχή σύγχρονων, καινοτόμων, ολοκληρωμένων και ποιοτικών λύσεων πληροφορικής με σκοπό την κάλυψη των τεχνολογικών αναγκών κάθε επιχείρησης. Η προσήλωση της εταιρείας μας στην ποιότητα των παρεχόμενων λύσεων και την ασφάλεια των πληροφοριών που διαχειρίζεται, διατυπώνεται μέσα από την Πολιτική Ποιότητας και την Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών και επισφραγίζεται με την πιστοποίηση των δραστηριοτήτων της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 & ISO 27001.

Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική ποιότητας της T.B.S. ΑΕ μπορείτε να δείτε εδώ.